VANLIGA FRÅGOR

NÄR HAR NI KLASSER?

Vi har klasser måndag till fredag kl 12:00-13:00 och 18:00-19:00, samt lördag kl 11:00-12:00. Med 11 tillgängliga alternativ per vecka är vi säkra på att du kan hitta en tid som passar dig.

HUR LÅNGA ÄR ERA KLASSER?

Våra klasser är 60 minuter långa och inkluderar en heltäckande uppvärmning, träningspass och nedvarvning. Korta och effektiva! Det gör det lätt att planera din vardag i övrigt.

VEM ÄR PROGRAMMET FÖR?

Vår träning passar alla som är intresserade i att utveckla sin livskvalitet. Bland våra medlemmar hittar du allt från brandmän och styrkelyftare på elitnivå till nybörjare i alla åldrar. Vi kan hjälpa dig oavsett vart du befinner dig i din utveckling.

MEN TÄNK OM JAG ÄR RIKTIGT OTRÄNAD?

Många som tränar hos oss har varit i dina skor. Tro oss, det kommer att gå bra. Ta bara det första steget och kom in och pratar med oss!

JAG ÄR SKADAD, KAN JAG FORTFARANDE TRÄNA HOS ER?

Det kortfattade svaret är Ja. Det går alltid att anpassa våra träningspass så att de går att utföra trots skada, tighta muskler eller knackiga leder. Känns det trots allt svårt så kan du får träna med en av våra duktiga tränare på egen hand.

JAG HAR KOSTRESTRIKTIONER OCH VET INTE OM JAG KAN TRÄNA ÄNDÅ?

Absolut! Vår kostrådgivning är heltäckande och vi har hjälp flera personer med “avvikande” kostvanor.

TÄNK OM JAG INTE KAN KOMMA OCH TRÄNA VARJE DAG?

Bra! Du förväntas inte göra det och borde antagligen inte träna varje dag. Din kropp kommer behöva vila efter den träningen du gör här. Med detta sagt rekommenderar vi att du kommer hit och tränar 2-4 gånger i veckan de första månaderna.

 

 

KOSTRÅDGIVNING

Om du vill få hjälp med kost går det bra att träffa våra kostrådgivare.

Back to Top